Direktlänk till inlägg 15 april 2009

Morgonpromenaden

Av Ann-Christin Rombin - 15 april 2009 11:53

Sol
Pluss 4,1 grader i skuggan 10:10
Det borde alltså gå att ta en promenad efter skoterspåret i dag oxå. Jag plockar fram kopplen och kopplar upp mina söta nosar så ger vi oss i väg mot skogen och skoterspåret. Det går bara fint att gå längs själva spåret men vid sidan om så brister skaren. Nico och Riki springer och busar. Stundtals så brister skaren även under hundarna och Nico ser så förvånad ut. Va är det sant är inte det vita här uppe i norr fast mark längre? Vi går glatt på i ganska rask takt. Men plötsligt får Nico stifta bekantskap med naturens förgänglighet. han springer på i god takt och så försvinner bara marken under honom. Han blir stående som en isstod rakt i ett lerigt dydike. Han vågar inte själv ta sats och kravla sig upp. Jag måste alltså försöka att lyfta upp honom ur lervällingen. På alla fyra börjar jag min färd. Tack och lov är det ingen lång mastur jag ska ut på, men ganska snart inser jag att den blir nog så tuff. Skaren håller ganska fint fram till diket och jag får ett stadigt tag om hunden och lyckas lyfta honom rakt upp. Han skakar glatt av sig och skuttar vidare på sina små skitiga ben och med rövesa droppande ur pälsen. Jag ska nu ta mig tillbaka till skoterspåret och fast mark. Det är bara det att nu är skaren lätt upprörd av tyngden som min lekamen har lagt ner på den så den ger efter i stora tunga suckar. Jag är ganska blöt om knäna och trött i armarna när jag kommer upp,på relativt fast mark. Men Nico han är hur oberörd som helst. Han tycker inte ens att han luktar illa utan verkar tycka att detta är rena rosenträdgårdsdoften. Men jag har en annan uppfattning så nu blir det en liten stund i badrummet med nämd kille.

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

15 april 2009 13:11

Vad kul att vi blir fler :-). Det här har du ju fixat kanonbra. Jag tycker den här bloggen är ganska enkel.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

 
Airi

Airi

15 april 2009 13:37

Så nu fick man en ny blogg att läsa*S*Jag har min blogg i One.com och de funkar bra.
Kram Airi.
Så fint ni har de där uppe.Längtar att få skida på skaren.

http://www.airislya.se

 
Astrid

Astrid

16 april 2009 07:29

Men så kul att du har en blogg .Jag lägger till dig under dagen.
Ser att din och min natur är ungefär likadan :)

http://www.asridla.com

 
Ingen bild

A-C

16 april 2009 09:48

Ja men så är vi ju nära på grannar oxå Astrid :-)

 
Christel

Christel

16 april 2009 11:15

Har oxå i dagarna startat upp en blogg, så om det är ok så lägger jag till dig på min blogg idag.
Kramen
Christel

http://tantans.bloggagratis.se

 
Ingen bild

A-C

16 april 2009 13:07

Va kul! Länka du. Jag går genast in och kollar. Så länkar jag tillbaka.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Rombin - 25 oktober 2009 11:36

Oktober snart slut och tiden bara rusar på. Vi promenerar och är ute i skog och mark. Hästarna har flyttat så nu har vi åkrarna för oss själva. Nu ska jag ta matte med mig på dagens första cykeltur. ...

Av Ann-Christin Rombin - 9 augusti 2009 13:42

Sol+ 23,9 Kl 13:45Nu börjar båthuset ta form. Hum båthus är inte det något man har båten i? Dom är ju helknäppa här alltså, ser dom inte att det här blir en helt perfekt hundkoja till mig och brorsan?? Bara lite golv och ett par sköna sängar så skull...

Av Ann-Christin Rombin - 21 juli 2009 16:08

Halvklart+ 18,1 grader Kl 16:09I morse vaknade jag av att matte sa Oj så glad jag blir. Klart hon är glad tänkte jag. Med två sånna prinsar som jag och Nico i sängen. Men tror ni det var oss hon menade? Icke Ute på tomten var det ett tjatter utan lik...

Av Ann-Christin Rombin - 19 juli 2009 09:22

Sol+17,6 grader 9:23Nu har vi något som dom kallar semester. Semester är något människor har vad jag förstått. Det innebär att människorna kliver upp tidigt och åker in till Umeå och köper något dom kallar semester. I bland kallar dom det sement,  sp...

Av Ann-Christin Rombin - 3 juli 2009 17:54

Halvklart+19,4 grader Kl 17:54Som om det inte var nog med att värmen håller på att ta knäcken på en gammal man. Nu har lillmatte dragit en kompis i huset oxå. En sju månaders Sibiren Husky. Huskaligen säger jag bara. Hon är sjövild. Man får inte en l...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se