Direktlänk till inlägg 16 april 2009

Morgonpromenaden

Av Ann-Christin Rombin - 16 april 2009 15:07

Lätt snöfall
+2,1 grader kl 10:10
I dag har våren gjort tvärnit och stannat upp. Det är gråmulet och kallt. Ett lätt snöfall gör att vägen är slipprigare  än vad vårsolen någonsin lyckats göra den till hitils i år.  Hundarna blir aldeles leriga efter bara ett par meter. Men vi går på i lagom takt och styr stegen hem till min mor Gun-Brith på en kopp the. Hem till mamma är det bara ca en kilometer men i detta snåla väder käns det längre än så. Två smutsiga hundar kanske inte är drömmen att få in på köksgolvet men hon är en tollerant mor som öppnar sin dörr för oss och välkomnar både tvåbenta och fyrbenta filurer.  Nu hoppas vi bara på lite mer av vårsolens sköna strålar så vi får njuta av lite längre promenad i morgon. Nu är det dax för eftermiddagens tur och den lär inte bli längre är jag rädd för det är rejält grinigt i Norum i dag.

 
ANNONS
 
Astrid

Astrid

16 april 2009 16:45

Nämen här har vi haft strålande sol hela dagen.
Undrar om dotra ljuger för hon brukar säga att solen ler alltid i Umeå

http://www.astridla.com

 
Marketta

Marketta

16 april 2009 17:41

Men den varianten du har dom är ju så små, det är bara lyfta upp dom i handfatet och skölja av *S*.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagrati.se

 
Ingen bild

A-C

16 april 2009 17:58

Till Astrid säger ajg Dottern kanske inte ljuger presis bara överdriver lite för att mamma ska bli avundsjuk
Till Marketta
Ja vist är dom lite mindre än dina stora ståtliga kusiner men .......... men ja handfatet. Hum det är inte pspillon vi tarlar om nu utan sheltie :-)) Kram på er tjeer ha en fortsatt fin em

 
Christel

Christel

16 april 2009 21:51

Tack för besöket idag, jomen har du rätt i att diplomet är bekant, visst är de goa Sheltisarna, innan för ca 8 år sedan hade vi Sheltie en tik som hette Lovelyness La Donna var trefärgad men kallades Bim, och så en hane Lovelyness Silver Blue by Night Han var en Blue Merle lite egen med ett blått och ett brunt öga och han kallades Moffe, ja de var så goa så.
Kramen
Christel

http://tantans.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Rombin - 25 oktober 2009 11:36

Oktober snart slut och tiden bara rusar på. Vi promenerar och är ute i skog och mark. Hästarna har flyttat så nu har vi åkrarna för oss själva. Nu ska jag ta matte med mig på dagens första cykeltur. ...

Av Ann-Christin Rombin - 9 augusti 2009 13:42

Sol+ 23,9 Kl 13:45Nu börjar båthuset ta form. Hum båthus är inte det något man har båten i? Dom är ju helknäppa här alltså, ser dom inte att det här blir en helt perfekt hundkoja till mig och brorsan?? Bara lite golv och ett par sköna sängar så skull...

Av Ann-Christin Rombin - 21 juli 2009 16:08

Halvklart+ 18,1 grader Kl 16:09I morse vaknade jag av att matte sa Oj så glad jag blir. Klart hon är glad tänkte jag. Med två sånna prinsar som jag och Nico i sängen. Men tror ni det var oss hon menade? Icke Ute på tomten var det ett tjatter utan lik...

Av Ann-Christin Rombin - 19 juli 2009 09:22

Sol+17,6 grader 9:23Nu har vi något som dom kallar semester. Semester är något människor har vad jag förstått. Det innebär att människorna kliver upp tidigt och åker in till Umeå och köper något dom kallar semester. I bland kallar dom det sement,  sp...

Av Ann-Christin Rombin - 3 juli 2009 17:54

Halvklart+19,4 grader Kl 17:54Som om det inte var nog med att värmen håller på att ta knäcken på en gammal man. Nu har lillmatte dragit en kompis i huset oxå. En sju månaders Sibiren Husky. Huskaligen säger jag bara. Hon är sjövild. Man får inte en l...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se