Direktlänk till inlägg 20 april 2009

Tävling hos Viktoria

Av Ann-Christin Rombin - 20 april 2009 18:16

Hej!
Har du en hund?
Gillar du att fota?
Hos Viktoria på Gardenia Gardens kan du vara med i en liten tävling med ett jättefint pris. En silversheltie från silversmeden Camilla Fors! är priset. Gå in till Viktoria och läs mer om hennes tävling på adressen nedan
 http://shetland-sheepdog-gardenia-gardens.blogspot.com/

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

20 april 2009 22:04

Dit måste jag gå in och kolla på en gång, jag kan ju låtsas att sheltien är en collie *S*.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

 
Ingen bild

A-C

22 april 2009 16:38

Alla raser är välkommna det har Viktoria lovat :-)) Och lilla smycket ja vist det kan gå för både och om du vinner vill säga. Men du får nog hård konkurans ska du se :-))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Rombin - 25 oktober 2009 11:36

Oktober snart slut och tiden bara rusar på. Vi promenerar och är ute i skog och mark. Hästarna har flyttat så nu har vi åkrarna för oss själva. Nu ska jag ta matte med mig på dagens första cykeltur. ...

Av Ann-Christin Rombin - 9 augusti 2009 13:42

Sol+ 23,9 Kl 13:45Nu börjar båthuset ta form. Hum båthus är inte det något man har båten i? Dom är ju helknäppa här alltså, ser dom inte att det här blir en helt perfekt hundkoja till mig och brorsan?? Bara lite golv och ett par sköna sängar så skull...

Av Ann-Christin Rombin - 21 juli 2009 16:08

Halvklart+ 18,1 grader Kl 16:09I morse vaknade jag av att matte sa Oj så glad jag blir. Klart hon är glad tänkte jag. Med två sånna prinsar som jag och Nico i sängen. Men tror ni det var oss hon menade? Icke Ute på tomten var det ett tjatter utan lik...

Av Ann-Christin Rombin - 19 juli 2009 09:22

Sol+17,6 grader 9:23Nu har vi något som dom kallar semester. Semester är något människor har vad jag förstått. Det innebär att människorna kliver upp tidigt och åker in till Umeå och köper något dom kallar semester. I bland kallar dom det sement,  sp...

Av Ann-Christin Rombin - 3 juli 2009 17:54

Halvklart+19,4 grader Kl 17:54Som om det inte var nog med att värmen håller på att ta knäcken på en gammal man. Nu har lillmatte dragit en kompis i huset oxå. En sju månaders Sibiren Husky. Huskaligen säger jag bara. Hon är sjövild. Man får inte en l...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se