Direktlänk till inlägg 22 april 2009

Första cykelturen

Av Ann-Christin Rombin - 22 april 2009 16:29

Så har vi tagit första cykelturen för i år jag och mina två fyrfota filurer. Nico fattade på en gång vad det gick ut på. Ja, jag var väl lite vinglig så här i början på cykelsesången och Nico vet jag inte om han cyklat alls hemma på Gardenia Gardens. Hur som är han en naturbegåvning. Han föstod på en gång att han inte fick springa framför utan måste hålla sig jämsides. Nu bar det ju inte av i någon hastighet. Det gör det ju aldrig när det gäller mig :-)) Men ändå lite fortare än en normal promenix går det ju. Riki som är en van cyklist springer lös men Nico får jag nog lov köpa en sån där stång på cykeln till för han är inte lika duktig på att vara lös än. Men det kommer, det kommer. Det är jag helt övertygad om. Koppel på ute håller oxå på att gå bättre och bättre. Men i bland så är det tji. Jag kan få vänta båte sju och tio minuter innan han behagar inse att jag inte tänker ge mig. Härligt är i alla fall att vintern är över och våren är på G med stora kliv.

 
ANNONS
 
Viktoria

Viktoria

23 april 2009 08:25

Hmm...jag äger inte ens en cykel....så hos oss blir det inga cykelturer....
Han har kommit till himmelriket Nico:-)
Och till en underbar familj!

http://shetland-sheepdog-gardenia-gardens.blogspot

 
Ingen bild

A-C

23 april 2009 20:51

Han är en underbar kille oxå. Men inte vet jag om vi är så mycket underbara inte :-)) Men älskar våra killar gör vi !!!! Tack för dessa fantastiska killar. Kram A-C

 
Astrid

Astrid

24 april 2009 15:47

Helt plötsligt så stoppar dom in huvudet själv i halsbandet och man glömmer allt tjorv som varit
Vår förra valp var jättetjorvig med halsbandet tills hon kom på att det var riktigt skojigt när vi hade det på.
Tindra går riktigt fint nu som en lady :)

http://www.astridla.com

 
Ingen bild

A-C

24 april 2009 23:46

Inne har jag inga problem nu utan det är näär vi är ute som han tycker att bajs ska allt roligt ta slut nu och dummar sig. Men i bland funkar det jättebra. Det går bättre och bättre. Vi tränar på att det ska vara mer kul sedan kopplet och halsbandet väl är på så det sista vi gör är att vvara lösa på gården en stund för in följer han med så fint så. Så kopplar jag upp lite då och då under promenaden så det kommer det kommer :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Rombin - 25 oktober 2009 11:36

Oktober snart slut och tiden bara rusar på. Vi promenerar och är ute i skog och mark. Hästarna har flyttat så nu har vi åkrarna för oss själva. Nu ska jag ta matte med mig på dagens första cykeltur. ...

Av Ann-Christin Rombin - 9 augusti 2009 13:42

Sol+ 23,9 Kl 13:45Nu börjar båthuset ta form. Hum båthus är inte det något man har båten i? Dom är ju helknäppa här alltså, ser dom inte att det här blir en helt perfekt hundkoja till mig och brorsan?? Bara lite golv och ett par sköna sängar så skull...

Av Ann-Christin Rombin - 21 juli 2009 16:08

Halvklart+ 18,1 grader Kl 16:09I morse vaknade jag av att matte sa Oj så glad jag blir. Klart hon är glad tänkte jag. Med två sånna prinsar som jag och Nico i sängen. Men tror ni det var oss hon menade? Icke Ute på tomten var det ett tjatter utan lik...

Av Ann-Christin Rombin - 19 juli 2009 09:22

Sol+17,6 grader 9:23Nu har vi något som dom kallar semester. Semester är något människor har vad jag förstått. Det innebär att människorna kliver upp tidigt och åker in till Umeå och köper något dom kallar semester. I bland kallar dom det sement,  sp...

Av Ann-Christin Rombin - 3 juli 2009 17:54

Halvklart+19,4 grader Kl 17:54Som om det inte var nog med att värmen håller på att ta knäcken på en gammal man. Nu har lillmatte dragit en kompis i huset oxå. En sju månaders Sibiren Husky. Huskaligen säger jag bara. Hon är sjövild. Man får inte en l...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se