Direktlänk till inlägg 1 maj 2009

1 Maj

Av Ann-Christin Rombin - 1 maj 2009 18:30

Sol

+22,1 grader Kl 18:03

Först skulle dom ut på en skogsprommenad matte och husse. Vi var ju naturligtvis tvungna att hänga på så dom inte skulle gå vilse. Solen sken och det var inte så varmt då som det är nu på kvällskvisten. Vi gick ut över ängarna och korsade vägen. Matte tjatar om sitt bakom, stanna och gå . Presis som om vi inget begrep själva. Men Vi gjorde som hon sa för då blir hon ju så glad. Sedan kosan upp mot sommarstugenvägen och stigen tvärs genom skogen. Korsar en ny sommarstugeväg och matte tjatar sitt bakom, stanna och gå. ´Vi uppför oss exemplariskt. Husse måste ju få se att vi kan oxå denna gång. Dum är hon. Hur ofta kommer det en bil här?? En gång om dagen kanske om man har tur och ändå ska hon hålla på. Vid nästa stugväg kopplas Nico upp för den ska vi gå en bra bit. Lillebror är ju lite odygdig och måste lära sig lite än innan han får gå lös efter vägar säger matte. Hum hon är korkad. Inte en bil på hela tiden så varför då?? Bara för att hon ska bestämma eller? Japp så är det nog. Sedan en lång tur ut över åkern och så var vi hemma. Trodde jag skulle få pusta men se icke. Dom hittar på att vi ska ut till Vuttingen som är vårt sommarställe. Ett gammalt fiskeläger som matte har fått i arv efter sin farfar. Jag älskar att vara där. Sten och sten och bara sten. Svanar och änder och så får man vara lös. Vi hade en jätteskön stund på Vuttingen. Vi grillade korv och det är gott. Lillebror det puckot äter rå korv. Men jag vill ha den grillad. Det är gott Rå korv kan han få äta om han vill den glupskingen. Efter ett par timmar var matte och husse och småmattarna och lillmattes pokvän less. Hum hur kan människor vara funtade. Less på att kliva på stenar och hoppar runt i solen. Dom är inte kloka. Så ja då stuvades vi in i bilen och hem bar det. Lata var dom oxå och köpte pitza. Ingen riktig mat som i går. Då åt dom köttfärs och då steker alltid husse massor åt oss. Mus. Men i dag blev det vanlig gammal burkmat för mig och brorsan. Ja det var dagens äventyr det. Ha det så gott hälsar Riki och lillebror Nico.
Skrivet av matte A-C

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

1 maj 2009 22:10

Vad mysigt killarna har haft idag. Men dom får nog dressera matte lite.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

 
Christel

Christel

2 maj 2009 09:21

De är ju så fina vovvarna.Ja *fniss hur kan de där människorna vara funtade,som köper pizza*.
Kram
Christel

http://tantans

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Rombin - 25 oktober 2009 11:36

Oktober snart slut och tiden bara rusar på. Vi promenerar och är ute i skog och mark. Hästarna har flyttat så nu har vi åkrarna för oss själva. Nu ska jag ta matte med mig på dagens första cykeltur. ...

Av Ann-Christin Rombin - 9 augusti 2009 13:42

Sol+ 23,9 Kl 13:45Nu börjar båthuset ta form. Hum båthus är inte det något man har båten i? Dom är ju helknäppa här alltså, ser dom inte att det här blir en helt perfekt hundkoja till mig och brorsan?? Bara lite golv och ett par sköna sängar så skull...

Av Ann-Christin Rombin - 21 juli 2009 16:08

Halvklart+ 18,1 grader Kl 16:09I morse vaknade jag av att matte sa Oj så glad jag blir. Klart hon är glad tänkte jag. Med två sånna prinsar som jag och Nico i sängen. Men tror ni det var oss hon menade? Icke Ute på tomten var det ett tjatter utan lik...

Av Ann-Christin Rombin - 19 juli 2009 09:22

Sol+17,6 grader 9:23Nu har vi något som dom kallar semester. Semester är något människor har vad jag förstått. Det innebär att människorna kliver upp tidigt och åker in till Umeå och köper något dom kallar semester. I bland kallar dom det sement,  sp...

Av Ann-Christin Rombin - 3 juli 2009 17:54

Halvklart+19,4 grader Kl 17:54Som om det inte var nog med att värmen håller på att ta knäcken på en gammal man. Nu har lillmatte dragit en kompis i huset oxå. En sju månaders Sibiren Husky. Huskaligen säger jag bara. Hon är sjövild. Man får inte en l...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se