Direktlänk till inlägg 2 maj 2009

2 Maj

Av Ann-Christin Rombin - 2 maj 2009 10:37

Sol
+ 11,8 kl 10:37
Vi blev tvugna ta med matte på en liten cykeltur redan kl 9:30 i dag. Man måste ju hålla i gång kärringen så hon inte blir så stel. Men hon var lite seg att få upp ur sängen. Gnällde om leder och annat som hon brukar på morgonen. Man får ligga i för att få henne upp vissa dagar. Men som tur är så har jag ju lilebror numera. Medan han pussar på henne kan jag ju passa på att trampa runt lite och krypa in under täcket och släppa in lite kall luft. Så tänker jag inte nämna vilka dofter jag släpper loss då. Nej det talar vi tyst om. När hon väl behagade komma upp skulle hon ju oja sig och voja sig över de vita krokusarna som behagad stticka upp sina nyllen ur jorden. Va är det med det? Dom kommer ju varje år. Dessutom brukar ju katten liks rulla rut  och bryta av dom så den glädjen brukar ju inte vara allt för länge. Dumma, dumma matte. Plantera blommor där kisse vill ligga och gona sig i solen. Ja människor begriper inte så speciellt mycket som dom tycks tro. Nu bar det i alla fall i väg på cykeltur i anständig tid i dag och när vi väl kommit en bit och jag och lillebror hittat ett ställe som doftade ljuvligt då. Ja då ska ni veta att matte fick upp farten. Puts veck var hon bara. Jag ska bita hål på decken på cykeln för nu är hon ju helt omöjlig hålla koll på. Men ett par meter bort hittade vi cykeln. Parkerad snyggt och prydligt. Men ingen matte. Hum......... Ja dum är hon oxå. Trodde att hon kunde gömma sig för oss. Vi som har riktiga nosar hittade väl henne lätt som en plätt. Eller rättare jag. För Nico det puckot bara fjantade runt och följde mig i hälarna. Allt jobb gjorde jag. Han bara hänge på han. Tror ni hon nöjde sig med det? Tror ni hon insåg sina tilkortakommanden? Icke. Dumma människa. Hon gjorde på samma sätt tre gånger och alla tre gångerna hittade jag  naturligtvis i gänn henne. Och Nico tog åt sig äran. Typiskt småbröder alltså.  Men OK vill hon leka denna lek så. Ja man får ju ställa upp för en nöjd och glad matte är en bra matte.

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

2 maj 2009 20:25

Vilken elak matte ni har, gömma sig för er sådär.

Men hon gör det för att ni skall ha det roligt.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Riki!

2 maj 2009 21:57

Tror du? Tala inte om för henne att vi tycker hon är rätt kul när hon skuttar runt i skogen som en flodhäst bara!!! Men i kväll så sov hon skönt en timme så låtna hållas då får hon motion och är snäll och så får vi passa på vila lite oxå :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Rombin - 25 oktober 2009 11:36

Oktober snart slut och tiden bara rusar på. Vi promenerar och är ute i skog och mark. Hästarna har flyttat så nu har vi åkrarna för oss själva. Nu ska jag ta matte med mig på dagens första cykeltur. ...

Av Ann-Christin Rombin - 9 augusti 2009 13:42

Sol+ 23,9 Kl 13:45Nu börjar båthuset ta form. Hum båthus är inte det något man har båten i? Dom är ju helknäppa här alltså, ser dom inte att det här blir en helt perfekt hundkoja till mig och brorsan?? Bara lite golv och ett par sköna sängar så skull...

Av Ann-Christin Rombin - 21 juli 2009 16:08

Halvklart+ 18,1 grader Kl 16:09I morse vaknade jag av att matte sa Oj så glad jag blir. Klart hon är glad tänkte jag. Med två sånna prinsar som jag och Nico i sängen. Men tror ni det var oss hon menade? Icke Ute på tomten var det ett tjatter utan lik...

Av Ann-Christin Rombin - 19 juli 2009 09:22

Sol+17,6 grader 9:23Nu har vi något som dom kallar semester. Semester är något människor har vad jag förstått. Det innebär att människorna kliver upp tidigt och åker in till Umeå och köper något dom kallar semester. I bland kallar dom det sement,  sp...

Av Ann-Christin Rombin - 3 juli 2009 17:54

Halvklart+19,4 grader Kl 17:54Som om det inte var nog med att värmen håller på att ta knäcken på en gammal man. Nu har lillmatte dragit en kompis i huset oxå. En sju månaders Sibiren Husky. Huskaligen säger jag bara. Hon är sjövild. Man får inte en l...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se